Четвер, 28.03.2024, 11:30
Вітаю Вас Гість | RSS

ПСИХОЛОГІЧНА КНИГА

Меню сайту
Психологічна книга
Тріумф-реклама
Рекламний центр Тріумф

Головна » 2011 » Вересень » 6 » Школа практичної психології DIEC - новий набір
23:34
Школа практичної психології DIEC - новий набір


Початок занять - 27 листопада

Мета школи – популяризація та поширення психологічних знань, розвиток навиків психологічної самодопомоги та сприяння розвитку особистості.

Наш досвід проведення тренінгів та семінарів, навчання, а також компетентність у психології людини це ваша гарантія успішного навчання та особистого розвитку.

Навчання відбувається у вигляді основного практичного заняття (семінар) та додаткових протягом місяця. Семінар триває 6-8 годин, додаткові відбуваються протягом місяця у суботу або неділю, де учні можуть покращувати свої навики далі та отримувати допомогу в навчанні. Навики школи включають в себе базові компоненти сучасних психологічних напрямів (когнітивна психологія, психофізіологія, нейролінгвістичне програмування, психодіагностика, автотренінг, екзистенціальна психологія, психоенергетика, психотерапія).

По закінченню повного курсу видається сертифікат з вказаними практичними годинами. Також буде диференційована оцінка проходження курсу на основі складання іспиту.

Школа включає 4 модулі

I – інтелект

Модуль передбачає вступ до психології, ознайомлення з основними принципами роботи. Активізація пізнавальних функцій. Основні навики модуля: висока концентрація та увага, покращення інтелектуальних можливостей, розвиток обох півкуль навики автотренінгу, здатність запам’ятовувати необмежену кількість даних (чисел, імен, понять)

е – емоці

модуль включає в себе роботу з настроєм та емоціями. Ви навчитесь керувати своїми емоціями, входити у потрібні стани та долати страхи.

c – спілкування

Модуль включає в себе навчання навикам спілкування та між особистої взаємодії. Ви навчитесь розуміти та бачити емоції інших людей, краще висловлювати свою думку та переконливо спілкуватись, знаходити спільну мову з будь-якою людиною, а також впливати. Особливий навик – розпізнавання обману та «читання думок».

d – розвиток особистості

Основне завдання модуля – здійснити повне та глибоке пізнання власних ресурсів та можливостей та запустити програму особистого розвитку. Ви навчитесь ефективно використовувати можливості свого мозку та розкриєте свої таланти і здібності, зможете ефективно долати перешкоди та досягати потрібного успіху.

По закінченню базового курсу для випускників будуть доступні просунуті курси різного спрямування (саморегуляція, НЛП).

Для участі необхідно зареєструватись, заповнити анкету

Piznajsebe.at.ua/diec.doc

Анкету потрібно подати до 22 вересня включно!

Контактні телефони:


097 3080671

063 1787532
Переглядів: 1406 | Додав: jasen_tm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Радимо придбати
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz