Субота, 20.04.2024, 00:33
Вітаю Вас Гість | RSS

ПСИХОЛОГІЧНА КНИГА

Меню сайту
Психологічна книга
Тріумф-реклама
Рекламний центр Тріумф

Головна » 2010 » Травень » 23 » Ліцензійні психологічні методики
16:36
Ліцензійні психологічні методики
Наш магазин пропонує вашій увазі ліцензійні методики психологічної діагностики, і є офіційним представником фірми "OS Україна" у Львові.

Видавництво «ОС Україна» створено у грудні 2007 року. Ініціатива створення належить італійській компанії «Джунті Організаціоні Спечіалє»(Giunti O.S. Organizzazioni Speciali), яка є одним з європейських лідерів в області видання психологічних тестів, та Бурлачуку Леоніду Фоковичу, професорові, членові-кореспондентові Академії педагогічних наук України, авторові більш, ніж 250 публікацій, присвячених психодіагностиці та медичній психології.

Діяльність компанії лежить у сфері психологічної оцінки: адаптація відомих тестів, розробка нових діагностичних інструментів для всіх можливих споживачів, а також навчання роботі з тестами.

З самого початку своєї діяльності, видавництво "ОС Україна” поклало на себе важкий "тягар” першопрохідника на українському ринку легальних тестових методик. На жаль, практика використання контрафактних тестів, що склалася на протязі багатьох років ще з часів СРСР, як і раніше актуальна і в Україні. Зрозуміло, починати цивілізоване життя "з чистого аркуша” завжди складно. Однак, міжнародна практика показує, що необхідно. Тільки цивілізовані відносини між авторами, правовласниками, видавцями та користувачами можуть гарантувати правильність отриманих даних.

"ОС Україна”, як дочірня компанія італійської Giunti O.S. завдяки давнім контактам материнської компанії, заключає прямі контракти з авторами і правовласниками тестових методик, здійснює кваліфіковану стандартизацію та адаптацію відповідно до прийнятих в міжнародному співтоваристві норм.

"ОС Україна” з 2008 року включена в Європейську групу видавців тестів (адреса в Інтернеті: www.etpg.org) високі стандарти якої гарантують користувачу якісну психологічну оцінку. Слід зазначити, що запропоновані нами тести віддруковані на сучасному обладнанні і на високоякісному папері.

Наводимо прайс доступний психологічних методик у магазині


назва
ціна

10 таблиць Роршаха (Швейцарія)
720

Книга "Методика Роршаха", Бурлачук
120

25 протоколів дослідження Роршах
138

50 протоколів дослд. Роршах
247

Тест дитячої аперцепції (ДАТ)
495

Керівництво з методики ДАТ
58

Тест дитячої аперцепції  додатковий (ДАТ-д)
515

Керівництво з методики ДАТ-д
515

Тест тематичної аперсепції (ТАТ)
600

Керівництво з ТАТ
48








Смисл (Москва, Росія

ціна
Гордеева Т.О., Осин Е.Н., Шевякова В.Ю.  Диагностика оптимизма как стиля объяснения успехов и неудач: Опросник СТОУН Смысл, 2009 70
Леонтьев Д.А.  Методика предельных смыслов (МПС)  Смысл, 1999 40
Леонтьев Д.А.  Тест смысложизненных ориентаций (СЖО) + лист-опросник Смысл, 2006 30
Стреляу Я.  и др.  Методика диагноститки темперамента Смысл, 2009 70

Переглядів: 925 | Додав: jasen_tm | Теги: Тести психологічні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Радимо придбати
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz